Tardor 2012: tallers intensius novembre / desembre


DANSA I MOVIMENT CONSCIENT PER AL DESENVOLUPAMENT PERSONAL
Dissabte 10 de novembre de 10:30 a 14:30h
Professora: Erica Borzese
Preu: 17.35 €

Us proposem una activitat grupal per connectar amb nosaltres mateixos/es i els/les altres a través del moviment. Un temps per escoltar el teu cos, expressar-te i estar bé. Per viure i gaudir la dansa en la seva forma més natural, espontània i creativa, integrant els aspectes físics, mentals i emocionals.
L'objectiu d'aquesta activitat és obrir un espai compartit perquè els/les participants puguin prendre més consciència de sí mateixos/es i dels seus comportaments habituals per un major benestar. Per mitjà del cos podrem explorar, reconèixer i acceptar allò que cadascú viu i sent, tractant de trobar noves formes d'expressar-ho creativament a través del moviment.


HATHA IOGA: MOVIMENT DELS CHAKRES

Dissabte 17 de novembre de 16 a 20h
Professora: Soledad Corna
Preu: 17.35 €

Prenent com a referent la visió de polaritat del Dr Randolph Stone realitzarem un recorregut a través del sistema dels Chakres. Treballant des del Hatha Ioga coneixerem la funció d'aquests centres energètics en el cos, els òrgans que comprenen, els seus elements i la qualitat de les seves energies.
Realitzarem seqüències de moviments i meditacions per equilibrar-los i potenciar-los, i exercicis que ens ajudin a alliberar tensions al llarg de tota l'estructura corporal, mental i espiritual, creant un espai d'escolta i meditació i descobrint elements de consciència per al desenvolupament d'un quotidià més lliure i més ple.


MOU-TE IN ENGLISH
Dissabte 24 de novembre de 10:30 a 14:30h
Professora: Claudia Solwat
Preu: 17.35 €

Us proposem una fórmula 2x1 pensada per aquesta època de crisi; una manera diferent de reforçar i aprendre l’anglès mitjançant la utilització del cos i l’espai. El taller estarà  dissenyat per a treballar un aspecte gramatical mitjançant jocs i exercicis físics. La sessió es donarà en anglès.


PSICODANSA
Dissabte 1 de desembre de 10:30 a 14:30h
Professor:  Aitor Anguren
Preu: 17.35 €

La psicodansa treballa en una línia d'intervenció terapèutica basada en la vivència i l'elaboració verbal. Es denomina integrativa perquè proposa, en la seva dinàmica, la integració de l'individu a nivell físic, emocional, mental i espiritual, per despertar estats majors de consciència. Promou el creixement personal i l'evolució en diferents nivells de consciència en la unió amb la vida mitjançant l'orientació d'una visió espiritual.

CHAKRES: ELS 7 PODERS
Dissabte 1 de desembre de 16 a 20h
Professora: Soledad Corna
Preu: 17.35 €

A partir de les postures del Hatha Ioga i la concepció de Polaritat del Dr Randolph Stone, aquest taller proposa moviments conscients i meditacions per descobrir i internalitzar els 7 Poders expressats a través dels chakres.
Coneixerem la funció d'aquests centres energètics en el cos, els òrgans que comprenen, els seus elements i la qualitat de les seves energies.
Relacionar el Poder intrínsec dels Chakres i els Arquetips, ens proporciona elements que ajuden a comprendre la pròpia anatomia interior.


Més informació i inscripcions a la recepció del Centre Cívic o a formacio@civicbarceloneta.com