Hivern 2013: activitats per dones de la Barceloneta

ACTIVITATS GRATUÏTES PER DONES DE LA BARCELONETA
Places limitades


És necessària la inscripció prèvia enviant un email a comunicacio@civicbarceloneta.com o a la recepció del centre cívic.

Dimecres 13, 20 i 27 de febrer de 18 a 19:30h
Tècniques de dansa per una col.locació postural saludable
A càrrec de Laura Gutiérrez Vázquez

Activitat per a dones de totes les edats, amb o sense experiència prèvia en classes de moviment o tècniques somàtiques (ioga, pilates...)

Continguts de les sessions:

1ª classe: PAUSA I MOVIMENT
Es treballaran conceptes com la propiocepció, la contracció i relaxació muscular, la importància de la respiració, la distribució del pes a la columna vertebral, l'equilibri.

2ª classe: EL TRONC I LES EXTREMITATS
Es treballarà l'autoconeixement de l'estructura i mobilitat del cos en les seves diferents parts, amb especial atenció a les articulacions.

3ª classe: EXERCICIS PER AL DIA A DIA
Es treballaran exercicis concrets de millora postural basats en els conceptes treballats els dies previs i s'intentarà personalitzar la sessió en funció de les necessitats particulars del grup (les participants exposaran situacions de mobilitat o postura quotidianes que els hi suposen dificultat o dolor, i s'intentarà trobar una solució al respecte des de la pràctica grupal i tenint en compte l'aprenentatge de les classes prèvies).