Hivern 2013: Tallers


Tallers: intensius de cap de setmana. Inscripcions obertes!

CUINA AMB ANEC I FOIE
Dissabte 9 i 16 de març de 12 a 14h
Professor: Manel Guirado
Preu: 16,40€ + 20 € de material

En aquest taller ens endinsarem en el món d'aquesta apreciada au des de diferents punts de vista (història, cria, gastronomia…) i proposarem algunes receptes de temporada a partir de les seves parts més apreciades: la cuixa, el magret i el fetge gras. 


TALLER DE COCKTAILS
Dissabte 9 i 16 de març de 18 a 20h
Professor: Manel Guirado
Preu: 16,40€ + 15 € de material

El cocktail té la fama de ser complicat i de requerir moltes ampolles i estris diferents. En aquest taller demostrarem, a partir de 4 licors bàsics, que podem ser els reis de la festa sense buidar-nos les butxaques.


INTENSIU D’ESCENOGRAFIA
Dissabte 16 de març de 10:30 a 14:30 i de 16 a 20h
Professor: Josep María Vivas
Preu: 32,80 €

1. Partim de l’exposició de nocions relatives a la poètica de l’espai, d’utilitat per experimentar amb la comunicabilitat de la imatge escenogràfica.
2. La lectura d’una petita peça de teatre, que ens aproximarà a conceptes bàsics del decorat escènic.
3. Es treballarà en propostes de disseny escenogràfic, personal o en grup, amb la finalitat de produir un material gràfic de tècnica lliure, a través del que explicar el projecte.


COS I GESTALT. EMOCIONS I CREATIVITAT A TRAVÉS DEL MOVIMENT
Dissabte 16 de març de 10 :30 a 14 :30h
Professora: Paula Mariani
Preu: 16,40 €

Explorarem les emocions bàsiques per incorporar les seves qualitats i poder gestionar-les de manera creativa en la vida quotidiana i a la dansa.
L’obertura, és a dir, el moviment del cos a l’espai mobilitza l’hemisferi dret i "obre la porta" a les emocions i les associacions que tenen que completar-se amb un pertinent feedback verbal. El treball no anima a dominar les emocions i reduir-les a l’esclavitud, només tracta de conèixer-les millor convertint-les en amigues nostres.

Més informació i inscripcions: formacio@civicbarceloneta.com o al 93 256 33 00