Estiu 2013: Cicle de Cinema Dones a la Fresca

DIMECRES 17 DE JULIOL A LES 22H
C/ CONRERIA 1-9, 08003 BARCELONA
CICLE DE CINEMA DONES A LA FRESCA


Demà 17 de juliol seguim amb el Cicle de Cinema de Dones a la Fresca on projectarem tres documentals produïts per el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison que aborden i denuncien la hipocresia i les contradiccions que es produeixen en la societat al voltant de la prostitució, la situació de dones que tenen familiars a la presó i la dificultat de dones immigrades per legalitzar el seu estat.

Per les presentacions i el col·loqui, comptarem amb la presència de Carla Alsina, del col·lectiu Eines, i de Cristina Fernández, investigadora de l’Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans de la Universitat deBarcelona.

22:00 "La hipocresia del deseo". Rebeca María López, Carmen Titos, Carmen Gas, Eloisa D´Orsi. 2006. 23 min.
Un documental que mostra i denuncia la contradicció d’una societat que promou el consum sexual a la vegada que victimitza, criminalitza i fa invisibles les treballadores sexuals del carrer.

22:30 "En quart grau". Meritxell Guàrdia, Aranzazu Sanchez, Berta Gonzalez, Helena Clos i Marta Mestre. 2011. 20 min 
Companyes, mares, filles, germanes, són les que es fan càrrec dels i de les familiars empresonades, oblidant-se fins i tot d’elles mateixes. Veus de dones silenciades per una societat que els dóna l’esquena i que amaga la realitat.

23:00 Para tod@s. Cintia Gorosito, Clàudia Carrasco, Patrícia Salazar, Silwia Sendyk. 2009. 23 min
Els entrebancs i les dificultats de tres dones immigrades per legalitzar la seva situació en el país on resideixen, on han arrelat i assumit els seus deures però no els seus drets.