HIVERN 2016: AGENDA 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

El Centre Cívic Barceloneta programa un seguit d'activitats de dinamització adreçades a les veïnes del barri, amb l'objectiu de generar nous espais de participació i relació oferint una agenda regular i gratuïta de propostes amb enfocament de gènere.
Al mes d'octubre, es va donar el tret de sortida a la 5ª edició del taller "Dones que habiten cossos", una proposta anual centrada, en aquesta ocasió, en la recuperació del paper de les dones en la història oficial i no oficial, apropant-nos també a les seves vides a la Barceloneta.
En aquesta línia, us convidem a la xerrada de divendres 4 de març a les 18h, "Teixim memòria! Dones en la història", com activitat emmarcada en l'agenda del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.
Serà un plaer comptar amb la vostra participació!

Divendres 4 de març a les 18h
XERRADES: # Teixim memòria! Dones en la història
A càrrec de Trama Serveis Culturals
Preu: gratuït

On són les dones en la Història? Ens preguntarem perquè han estat invisibilitzades i descobrirem les dificultats, lluites i conquestes de col·lectius femenins i dones destacades al llarg del temps, apropant-nos també a les seves vides a la Barceloneta. Recuperarem part de la nostra memòria a través de la seva mirada i valorarem les seves aportacions al progrés de la societat.

Activitat programada en el marc del Dia Internacional de la Dona