PRIMAVERA 2016: ARTS VISUALS

Exposició "ARQUEOLOGIA DEL COS"
A cura de Sent i Crea
Del 5 al 27 de maig
Inauguració 5 de maig a les 19.30h. Acció inaugural Collage Boulevard (Coco Bernard, Alejandro Cano i Nina)

Divendres 20 de maig a les 18.30h. Recorregut poètic per la Barceloneta

Artistes: Silvina Merino, Toni Arriaza, Marcela Jardón, Noa Sadka, Marta Sales, Alba Recluserdark, Josep Maria Poch, Maria Brex, Alejandro Cano, Judith Belmonte Rivera, Elisabeth Belmonte Rivera, Janet Stein Piven, Omaira Beltrán, Rinat Schnadower, Eulalia Sariola Mayol, Mireia Torralba, Ester Santamaria, Silvia Sánchez, Susa Torres, Montse Cosidó & Jonathan Elbaz, Rosario García-Huidobro, Daniela Zúñiga & dones del taller de cartografia corporal.

Maria Mercé Marçal aporta una nova escriptura femenina que parla del cos, de les emocions i de les sensacions viscudes en contacte amb l'altre, cosa que seguiren Felícia Fuster i Joana Raspall. A través dels/de les artistes que presenten a la mostra, volem acostar-nos al jo líric d'aquestes dones poetes.

Cicle de conferències a la Casa de la Barceloneta. Entrada lliure

Divendres 13 de maig a les 18h. "Maria Mercè Marçal: Aigua d'alta mar". A càrrec de Fina Llorca, autora dels llibres "Maria Mercè Marçal - Agua de alta mar " i "En el nom de la mare". 

Dijous 19 de maig a les 18h. "Felicia Fuster: La veu que es va cremant". A càrrec d’Elvira Altés, responsable de comunicació de la Fundació Felicia Fuster. 

Dijous 26 de maig a les 18h. "Joana Raspall i la memòria de l'Escola Moderna". A càrrec de Jonathan Elbaz i Montserrat Cosidó.