HIVERN 2017: ARTS VISUALS

Del 9 al 24 de febrer de 2017
Exposició: "ESTÈSIA"

Inauguració 9 de febrer a les 19.30h. Acció inaugural de dansa amb Melissa Scioscia

El Centre Cívic Barceloneta té el plaer d'acollir una mostra inèdita de l'obra col·lectiva del grup d'artistes especialitzats en art abstracte ESTÈSIA, amb el treball de Josep Alonso Roca com artista convidat.
La mostra es podrà veure a l'espai expositiu de la primera planta, presentant obres d'escultura i pintura mai exposades, moltes d'elles creades amb motiu de l'event. 

El grup ESTÈSIA va néixer a finals de 2013 i a l’actualitat el formen un total d’onze artistes, que han volgut unir-se amb l’objectiu de difondre l’ofici de l’art abstracte. Estèsia es funda entorn d’un concepte d’art que apel·la a l’absolut com a origen i font de riquesa creativa que la humanitat ha desenvolupat transversalment, tot al llarg de la història i les cultures. Aquesta connexió amb el Passat ens ancora en el present per projectar una obra amb sentit de futur. Estèsia està formada per diferents llenguatges dispensats per l’Art en el transcendent.

Els integrants d’ESTÈSIA són Anna Torres, Carme Simó, Claudio Rojas, Coral Rivero, Gaietà Mestieri, Marta Gregori, Mònica Reche, Nick Bedford, Nico Bouselles, Rosa Moreno i Xefo Guasch.

Podeu consultar la trajectòria col·lectiva i de cadascun dels artistes així com una mostra de la seva obra a la página web http://estesia.eu/

L’artista convidat, Josep Alonso Roca, és artista plàstic i escultor per l’escola Llotja de Barcelona.