HIVERN 2017: VIDEODANSA

Quan reuneixes a vuit actors de teatre físic per experimentar el que sent el cos a través de l'espai, expressar-ho pot arribar a ser extraordinari. A la classificació científica dels èssers vius, en el regne Animalia, la mobilitat és un dels trets més destacats. Pels humans, animals per naturalesa evolucionats amb el temps, també el moviment és el que ens fa viure, sentir.

A aquests individus amants de l'escena, la dansa els porta a la desconnexió amb el món extern i a la immersió en l'espai que els envolta. A través de l'acció i reacció, perceben la presència dels seus semblants i desperten aquest costat animal que ha viscut reprimit.

En una escena visual-sensorial, plena de color, moviment, varietat de mons sonors -i amb la dansa i el teatre físics com a motor i guia-, "SENTIR" ens mostrarà com el cervell construeix la realitat amb la informació que li arriba a través dels cinc sentits i com aquesta realitat pot resultar sorprenent, donat que el que percebem sensorialment no sempre coincideix amb el que creiem estar vivint. 

Els sentits són un món d'exploració que ens porta a recrear records i vivències que d'una altra forma no podríem tornar a experimentar.

Us esperem el proper divendres 24 de febrer a les 19.30h, a l'estrena d'aquesta peça de videodansa. Entrada lliure! 
Recull la teva invitació a la recepció del Centre Cívic el mateix divendres 24 a partir de les 19h.