PRIMAVERA 2017: La Barceloneta es mou!

CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA
Divendres 28 d’abril
Plaça del Poeta Boscà

El 29 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa. La data va ser fixada pel Comitè de Dansa de l’Institut del Teatre de la UNESCO en homenatge al naixement del coreògraf francès Jean-Georges Noverre, creador del ballet modern. Cada any es celebra la dansa en totes les seves manifestacions posant de relleu la universalitat d’aquest art.

El Centre Cívic Barceloneta surt al carrer el dia 28 per celebrar el DID amb el barri, proposant una programació variada i de qualitat.

A les 15.30h a la plaça Poeta Boscà podrem veure una flash mob coordinada per la companyia Som-hi dansa i ballada pels alumnes de 4t i 5è de les escoles Alexandre Galí, Sant Joan Baptista i Mediterrània.

A la sortida de l’escola torna l’activitat a la Repla. A les 17.30h, tindran lloc les mostres de dansa del Casal Infantil, del projecte Franja i de les alumnes de Mabel i Marta.

Després podrem ballar amb les master class de hip hop amb Street Dance i de tècnica de dansa contemporània Acogny amb Aïda Colmenero.

Seguirà l’acte amb les peces “Grito mudo” de la companyia de danses urbanes MyG i “Petit Ciclamen” de la companyia de dansa contemporània Yurdance.
Com a final de festa gaudirem de la peça “Huntresses” de la companyia de dansa contemporània Nicolas Ricchini Company.

Ens veiem a la Repla,
Visca la dansa!