HIVERN 2018: DANSA


CONTEMPORANIS A LA BARCELONETA
PROGRAMA DE RESIDÈNCIES

El primer Contemporanis a la Barceloneta de la temporada porta a escena una peça dins la línia de programació DANSA’M -propostes de dansa que investiguen en el treball coreogràfic i dramatúrgic-.

Dijous 11 de gener a les 20h
“TEEN TIME GONE” d'HABEMUS CORPUS
TEEN TIME GONE, és un laberint, amb una entrada i una sortida. En un espai molt lúdic, on hi ha mobles, electrodomèstics i objectes que en fan un pis compartit entre 5 joves en diferents situacions en les quals han de prendre decisions i així poder créixer. Durant 50 minuts anem descobrint quines relacions hi ha entre ells, quins passats tenen i quines expectatives de futur han construït. Tot en un ambient que va canviant de color passant per tendresa, dubte, violència, sensualitat, valor, però i, sobretot, ingenuïtat.
Una posta escènica de 360 graus, on l'espectador decideix des de quin punt de vista observar l'evolució de la peça, amb música clàssica tractada com a banda sonora d'una pel·lícula, text literal i cru, amb llenguatge corporal honest i molt descriptiu, i amb un sentit de l'humor irònic i, a vegades, sarcàstic, aquesta oda a l'adolescència ens transporta a la realitat del jove aferrant-se a la naturalitat de les reaccions viscerals i racionals dels personatges.

Direcció, coreografia i text: Miquel G. Font
Producció: Habemus Corpus
Interpretació: Guillem G.Font, Georgina Avilés, Laia Vancells i Pi i Emmanuel Dobby
Assistència coreogràfica: Emmanuel Dobby
Disseny d’il·luminació i so: Pol Queralt
Coproducció: L'Estruch, Fàbrica de creació i Festival Agitart


Durada: 50 minuts / Entrada gratuïta. Recull la teva invitació el mateix dia de l'espectacle a partir de les 19h a la recepció del Centre Cívic.

#labarcelonetaesmou Propostes culturals que cerquen una relació més directa amb el barri


Fotografia de Sebastian Mol Levi