HIVERN 2018: DANSA

Dissabte 24 de febrer a les 19h
"La gran fuga" de T. Sans i A. Llombart i "Trapos" de C. Gutiérrez

LA GRAN FUGA de TONI SANS i ANNA LLOMBART 
Música, claqué i percussió corporal

Una colla d’avis emprenen un entremaliat viatge. Tenen un desig i l’han de complir com sigui i ben aviat. Un desig de fa anys i anys... Tant gran és aquest desig que decideixen escapar-se de la residència i afrontar tots els perills, obstacles i entrebancs. Aquest viatge, de ben segur, els farà rejovenir i recordar la força que encara tenen per viure. Un cant a la vida que ens recordarà que mai és tard per desitjar si l’impuls i el ritme ens acompanyen.


"TRAPOS" de Camila Gutiérrez. 
Dansa contemporània

TRAPOS pretén explorar els diferents espectres entre la intimitat i la vida pública. Des de la nostra presentació social, fins als racons més privats de la nostra intimidat i tota la transformació psicològica a la que ens veiem sotmesos des de la primera trobada amb les normes socials a la infància fins resolucions que emprenem per a cobrir inseguretats o tendències poc convencionals a la maduresa.

Peça guanyadora de la cinquena edició de l’Estrena’t 2016, una mostra de música, teatre i dansa organitzada pel Centre Cívic Casa Groga, que pretén promoure, fomentar i donar oportunitat a joves artistes emergents, tot oferint als guanyadors una via d’accés a les sales professionals de la ciutat de Barcelona. 

Entrada gratuïta!