TARDOR 2018: DANSA

CONTEMPORANIS A LA BARCELONETA
PROGRAMA DE RESIDÈNCIES

Dijous 11 d'octubre a les 20h
“GIVE ME PROTEIN” de KERNEL DANCE


“Una reflexió sobre els estereotips de gimnàs, l’obsessió per la imatge, la idealització de l’estètica i l’esclavització del cos. Moviment i humor posats al servei d’un espectacle sobre la banalització de la vida. Adorem el cos a l’esport, adorem el cos a la dansa, i ens volem sentir adorats a les xarxes socials. Aquesta peça és un rescat d’emergència a la pèrdua de comunicació i de sensibilitat humana”. 

Direcció: Junyi Sun 
Intèrprets: Alma Steiner, Marina Miguel, Junyi Sun 
Ajudant de direcció: Piero Steiner 
Assessorament dramatúrgic: Roberto Fratini 
Coreografia: Kernel Dance Theatre/Junyi Sun 
Fotografia i vídeo: Francesco Puppin 
Producció: Asoc. NuKli, AMIE 
Amb el suport de: C.C. Barceloneta 


“HO SENTO, PERDONA’M, GRÀCIES, T’ESTIMO…” de NADIA PESARRODONA ROVIRA

“Com si el vent se l'emportes s'esfuma, es converteix en cendra... i mentrestant...a tu t'esgarren la pell, et trenquen el cor i t'esbocinen l'ànima. Et perseguiran diesd'emocions incontrolables, on res té sentit… així és la vida, inesperada, sorprenent, sovint injusta. 
Ho sento, perdona’m, gràcies, t’estimo. És una peça de dansa que parla sobre una història personal, un dol. Un xoc emocional que deriva posteriorment en un gran aïllament, on es barregen moments de confusió, de ràbia i culpabilitat. D’injustícia, tristesa, resignació tendresa i amor. Tots ells presents en un viatge que ens fa entendre que potser la vida i la mort succeeixen al mateix temps, que l’energia canvia i que el que ens sembla que és un final, potser és un nou començament. 

Idea i direcció: Nàdia Pesarrodona Rovira 
Coreografia: Nàdia Pesarrodona Rovira


Entrada gratuïta. Recull la teva invitació el mateix dia de l'espectacle, a partir de les 19h a la recepció del Centre Cívic.