PRIMAVERA 2019: DANSA


CONTEMPORANIS A LA BARCELONETA
Dijous 4 d'abril a les 20h
PRO-FE Mostra de peces curtes creades i interpretades per alguns dels nostres professors de dansa contemporània: Edward Tamayo, Helena Canas, Kènia Sauer, Ramon Roig, Trinidad Garcia Espinosa

FLORNECIA, Danza para un hermano perdido d’Edward Tamayo
“¿Que cómo recuerdo al loco de mi hijo? Se adiestró en el arte de ser otro y otra, se procuró extremos con manos, bocas y ojos todos juntos entre piernas, ¿Dónde más podía ir si no que al infierno?”
Direcció: Valentina Azzati Interpretació: Edward Tamayo Producció: LaCerda

AHORA... AQUÍ de Ramon Roig
“Solo en las voces hay duda pero todo calla, caemos por un lugar ínfimo y escaso, un artista, un saliente imposible, un vértice impracticable, un secreto...”
Creació i interpretació: Ramon Roig

#DANCEHERE de Trinidad García Espinosa
“Un exercici del dret de l’espai públic, un activisme de dansa, una proposta de moviment i d’acció comunitària. Engrescar des de la creativitat i llibertat corporal! A #DANCEHERE improvisem!”
Creació i interpretació: Trinidad García Espinosa

Playazoooh!!! d'Helena Canas i Marc Lapuerta
“Dissabte, 12.35h, 27ºC. La Marisol decideix anar a la platja, com sempre porta des de les 9 del matí preparant-ho tot. Sol, calma i més sol...és tot el que desitja. En Tino, es desperta força d'hora avui, fa calor i baixa a la platja. Tovallola, una beguda i ja està llest. Playazoooh!!!, es presenta com un duo de dansa-teatre en clau d'humor que exhibeix la interacció d'aquests dos singulars personatges”
Creació i interpretació: Helena Canas i Marc Lapuerta Promotor Cultural: Bernabé Rubio - Rotativa Performing Arts

GUSTIFLOW de Kenya Sauer
“Neix de compartir una essència. Una sintonia de dos disciplines complementàries que van de la mà en aquest viatge. Kenya i Pau posen moviment als paisatge i dimensions que Gato Suave els inspira”
Dansa: Kenya Sauer i Pau Arnal Música: Àlex Serra (Gato Suave)

Durada: 90 minuts
Entrada gratuïta. Recull la teva invitació el mateix dia de l'espectacle -a partir de les 19h- a la recepció del Centre Cívic.