TARDOR 2019: DANSA

Cicle "Contemporanis a la Barceloneta"
Línia de programació ELECTRIKS (propostes de més risc i/o que la investigació en nous llenguatges sigui l'eix de la recerca)

Dijous 12 de desembre a les 20h
"ENTRAÑAS CON PATAS Y GUARNICIÓN" de LOSIN'FORMALLS
Durada: 45 min aprox.
Preu: gratuït. Entrades exhaurides!

Si no has fet reserva prèvia, pots posar-te en llista d'espera trucant a la recepció del centre cívic (93 256 33 00) i provar sort dijous.
Recollida d'invitacions a la recepció del centre a partir de les 19h i fins les 19.45h. Les entrades que no es recullin 15 minuts abans de l'espectacle quedaran alliberades. Si estàs en llista d'espera, vine a les 19.45h i pregunta si han quedat entrades disponibles!

És un sopar d'entranyes escèniques per a tots els paladars. Una proposta "anti plat gran i poc menjar". És la història d'amor entre el Fruta i el Pera, la seva declaració d'intencions davant les arts i la vida. És dansa, és joc, és risc, cants gregorians i sense sentit, com la seva vida.

Creació i interpretació: Pere Joseph “Pera” i Luís García “Fruta” / Disseny de llums: Valentina Azzati / Paisatge sonor: Pol Jubany i Mattia Sinigaglia / Mirada externa: La Otra Família i Piero Steiner

Activitat emmarcada dins del HOP FESTIVAL