PRIMAVERA 2020: TALLERS #DESDECASA Juny 2020

TALLERS online


Aquest mes de juny engeguem 12 noves propostes gratuïtes amb les que us volem oferir des d'estones entretingudes, fins a nous aprenentatges i recursos que ens ajudin a passar aquests dies de confinament de la millor manera possible.

Totes les propostes són gratuïtes, però les places són limitades!! I en aquest sentit apel·lem a la responsabilitat individual demanant-vos que no us apunteu a més de dues propostes per persona. Ajudeu-nos a facilitar que el major número de persones puguin gaudir d'alguna activitat durant aquest període!

Si vols participar-hi, hauràs de completar la teva inscripció del 21 al 28 de maig a: https://inscripcions.civicbarceloneta.com

// Les inscripcions online s’obriran a les 10h del dia 21 de maig. Per a qualsevol dubte, pots adreçar-te a tallersdesdecasa@civicbarceloneta.com i amb molt de gust atendrem les vostres qüestions.

Inici dels tallers: setmana del 2 al 5 de juny. El tallers dels dilluns començaran el 8 de juny.

Totes les propostes es realitzaran via Zoom. T’enviarem un correu electrònic un parell de dies abans de l’inici de cada taller, amb les indicacions per a poder connectar-te. 

Amb l’objectiu d’implementar el màxim de mesures de seguretat per al correcte seguiment de les activitats online ofertades pel Centre Cívic Barceloneta, us informen del protocol d’actuació aplicat durant les sessions via Zoom, adjuntant un seguit de recomanacions que trobareu al següent enllaç https://bit.ly/2yUubEx per tal de protegir els vostres dispositius i establir connexions segures. 

Podeu consultar l'oferta de tallers programats al nostre web, on trobareu també diversos vídeos de presentació dels propis professionals que facilitaran cada activitat.
Esperem que en gaudiu!