IV MOSTRA DE PECES CURTES

Dijous 12 de febrer, a les 21.30 h


La finalitat de la IV Mostra de Peces Curtes és fomentar la creació i l’experimentació en dansa, facilitant espais de trobada i debat que afavoreixin el diàleg entre artistes i públics.

La proposta de peça curta respon a l´interès de fugir del format tradicional i estimular, facilitar i potenciar la creació emergent i alhora l´acostament dels nous públics a aquesta disciplina artística.

Us presentem les 9 propostes seleccionades agrupades en un programa de dansa que es desenvoluparà, durant el mes de febrer, a tres dels centres especialitzats en dansa que organitzen la Mostra:

Centre Cultural de les Corts
Centre Cívic Casa Elizalde
Centre Cívic Barceloneta


Entrada gratuïta




Sit
Companyia: CIALAVS
Quant temps passem asseguts?
Asseguts en cercle,
enmig,
prop d'algú,
damunt d'algú,
sols...
Tu estàs també assegut ara, no?

Intèrprets: Angela Lamoprianidou i Julia Koch
Direcció: Angela Lamoprianidou

Trespasos
Companyia: Océano Rojo

Deixa que plogui. Deixa'm sortir d'aquests silencis trencats amagats. Simples estratègies per a no ensopegar-me en la següent casella. Por a una letargia contemplativa de la meva pròpia vida no viscuda. Fràgil i cansada de finals edulcorats amb *sacarina. Quin és el tempo? Ets capaç de reconèixer-lo? Ets capaç de veure'm? Sóc capaç de mirar-me?

Intèrprets: Sonia Fernàdez, Èlia Genís i Guillem Llotje
Coreografia: Sonia Fernàndez

Llena de flores tu boca
Companyia: Olga Clavel i Miryam Mariblanca

Quan per fi es van atrevir, amb dissimulació al principi i després amb total franquesa, van haver de somriure. Estaven extraordinàriament orgullosos. Per primera vegada havien fet alguna cosa per amor.

Coreografia i Interpretació: Olga Clavel i Miryam Mariblanca