III Cabaret Jove a la Repla

Divendres 16 de juliol a les 19h.
III Cabaret jove a la Repla:
Dansa, circ, música i accions

Plaça del Poeta Boscà

Organitza: Centre Cívic de La Barceloneta



Com cada estiu, i ja van 3, el Centre Cívic de La Barceloneta us proposa un cabaret a la Plaça del Poeta Boscà transformant aquest espai en un immens escenari on tindran cabuda tot tipus de propostes artístiques.

Començarem a escalfar motors a partir de les 19h amb tallers de malabars, monocicle i equilibris, combinats amb les exhibicions de dansa dels més joves del barri.

A partir de les 21h... ens espera una programació variada i de qualitat, a gust de tothom, amenitzada pels músics i clowns de la companyia Demortimers que combinarà el circ, la dansa, la música i les arts visuals.

Us convidem a gaudir de l’espectacle ofert per diferents números de circ curts amb tècniques i artistes d’arreu del món. Comptarem amb la presència de números internacionals com el del Petit Suís (Suïssa) i els seus tres diàbolos voladors, o el del Tongué (Guinea Conakry) amb els seus equilibris impossibles.

La dansa guanyarà terreny en aquesta edició oferint-nos un ampli ventall de propostes i possibilitats, que passaran pel flamenc més contemporani de la companyia Increpación Danza, la dansa africana, el hip hop o la fusió d’aquesta disciplina amb altres com ara el circ o la música....

Des del Centre Cívic de La Barceloneta sempre hem valorat molt positivament el treball al carrer donat que per nosaltres és la forma més directa d’arribar al públic del barri, creant un espai d’oci alternatiu a sota de casa seva. Volem estar aprop del ciutadà i aquest cop, és l’obra qui va a buscar-lo.


Us hi esperem!!



.....................................................................................................
Aquesta activitat forma part del Pla d'Actuació d'Estiu pel civisme i la convivència a Ciutat Vella