Tardor 2012: tallers intensius de cap de setmana


DANSA I MOVIMENT CONSCIENT PER AL DESENVOLUPAMENT PERSONAL
Dissabte 10 de novembre de 10:30 a 14:30h
Professora: Erica Borzese
Preu: 17.35 €

Us proposem una activitat grupal per connectar amb nosaltres mateixos/es i els/les altres a través del moviment. Un temps per escoltar el teu cos, expressar-te i estar bé. Per viure i gaudir la dansa en la seva forma més natural, espontània i creativa, integrant els aspectes físics, mentals i emocionals.
L'objectiu d'aquesta activitat és obrir un espai compartit perquè els/les participants puguin prendre més consciència de sí mateixos/es i dels seus comportaments habituals per un major benestar. Per mitjà del cos podrem explorar, reconèixer i acceptar allò que cadascú viu i sent, tractant de trobar noves formes d'expressar-ho creativament a través del moviment.

HATHA IOGA: MOVIMENT DELS CHAKRES

Dissabte 17 de novembre de 16 a 20h
Professora: Soledad Corna
Preu: 17.35 €

Prenent com a referent la visió de polaritat del Dr Randolph Stone realitzarem un recorregut a través del sistema dels Chakres. Treballant des del Hatha Ioga coneixerem la funció d'aquests centres energètics en el cos, els òrgans que comprenen, els seus elements i la qualitat de les seves energies.
Realitzarem seqüències de moviments i meditacions per equilibrar-los i potenciar-los, i exercicis que ens ajudin a alliberar tensions al llarg de tota l'estructura corporal, mental i espiritual, creant un espai d'escolta i meditació i descobrint elements de consciència per al desenvolupament d'un quotidià més lliure i més ple.
  
Inscripcions: Centre Cívic Barceloneta. C/Conreria, 1-9
93 256 33 00 / formacio@civicbarceloneta.com


Podeu consultar el programa de tallers del trimestre de tardor a: