Primavera 2013: Tallers


INTENSIU DE CLAQUÉ

En aquest taller ens introduirem al tap dance. Treballarem el seu vocabulari de passes i estructures, el vocabulari rítmic, la introducció en el moviment combinant el nostre ritme de peus, petites coreografies, etc..

Dissabte 11 de maig de 16 :30 a 20 :30h
Professora: Isabel Lasa
Preu: 16,40€


IMPROVISACIÓ, COS I EMOCIÓ

En aquest taller treballarem amb la improvisació com a eina d’investigació i producció del moviment. Inclourem les emocions com a punt de partida del moviment o com a punt d’arribada. Explorarem la diferencia entre moure’ns amb estímuls exteriors i formals com l’espai, el temps i diverses qualitats del moviment i entre moure’ns incloent estímuls interns com les sensacions i emocions.

Dissabte 11 de maig de 10 :30 a 14 :30h
Professora: Idurre Azkue
Preu: 16,40€


INTENSIU DE GRAVAT

Realitzat amb planxes de linòleum i imprès en la tècnica antiga, creada per Picasso. El material del que partim és el linòleum que està format per arpillera (la tela dels sacs) recoberta amb una gruixuda capa, format per suro i algunes resines, que es poden tallar fàcilment.

La planxa es treballa tallant i buidant els espais en blanc, per mitjà de gúbies en forma de V o U de manera que la imatge queda en relleu. Descobrirem que amb una sola planxa podem realitzar diferents tipus de treball i estampació (procés que es realitza manualment amb una cullera).

Dissabte 11 de maig de 10 :30 a 14 :30h
Professora: Paqui Poza
Preu: 16,40€


INTENSIU DE CONTACT ACROBÀTIC

Un contacto extra-cotidiano a través del movimiento con los otros y sus cuerpos”

Curs que fusiona les tècniques de dansa contemporània, dansa contact, acrobàcia de terra, acrobàcia en parelles, improvisació i ioga per el desenvolupament d’una forma de dansar original, arriscada, creativa i natural. Dedicat a aquells que vulguin divertir-se, explorar un mica més amb el seu cos i expressar el que senten a través del fluix de moviments acrobàtics.

Dissabte 25 de maig de 10 :30 a 14 :30h i de 16 a 20h
Professora: Cia. Dos puntos más.
Preu: 32,80€


TAPES I MARIDATGE

En aquest taller aprendre’m a elaborar tapes ben diverses. Des d’aquelles fetes amb producte fresc i de temporada, passant per tapes elaborades amb conserves, algunes inspirades en cuines exòtiques… Fins a tapes improvisades amb aquell penjar que ens queda a la nevera. I ja que hi som… Per què no ho ruixem amb un vi, una cervesa o inclús un còctel?

Dissabte 25 de maig i 1 de juny de 11 a 14h.
Professor: Manel Guirado
Preu: 25€ + 15€ de material


HATHA IOGA: ELS MOVIMENTS DELS CHAKRES

Prenent com a referent la visió de polaritat del Dr Randolph Stone realitzarem un recorregut a través del sistema de xacres. Treballant des del Hatha Ioga coneixerem la funció d'aquests centres energètics en el cos, els òrgans que comprenen, els seus elements i la qualitat de les seves energies.

Realitzarem seqüències de moviments i meditacions per equilibrar-los i potenciar-los. Exercicis que apunten a alliberar tensions al llarg de tota l'estructura corporal, mental, espiritual, creant un espai d'escolta i meditació i descobrint elements de consciència per al desenvolupament
d'un quotidià més lliure i més ple.

Dissabte 1 de juny de 16.30 a 20.30h.
Professora: Soledad Corna
Preu: 16,40€


Inscripcions: de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 21h a la recepció del Centre Cívic Barceloneta (93.256.33.00 ) o a  formacio@civicbarceloneta.com