Primavera 2013: Tallers

TALLERS INTENSIUS DE CAP DE SETMANA
INSCRIPCIONS OBERTES

INTENSIU DE CONTACT ACROBÀTIC
“Un contacto extra-cotidiano a través del movimiento con los otros y sus cuerpos”
Curs que fusiona les tècniques de dansa contemporània, dansa contact, acrobàcia de terra, acrobàcia en parelles, improvisació i ioga per el desenvolupament d’una forma de dansar original, arriscada, creativa i natural. Dedicat a aquells que vulguin divertir-se, explorar un mica més amb el seu cos i expressar el que senten a través del fluix de moviments acrobàtics.

Dissabte 25 de maig de 10:30 a 14:30h i de 16 a 20h
Professora: Cia. Dos puntos más.
Preu: 32,80€

TAPES I MARIDATGE
En aquest taller aprendre’m a elaborar tapes ben diverses. Des d’aquelles fetes amb producte fresc i de temporada, passant per tapes elaborades amb conserves, algunes inspirades en cuines exòtiques… Fins a tapes improvisades amb aquell penjar que ens queda a la nevera. I ja que hi som… Per què no ho ruixem amb un vi, una cervesa o inclús un còctel? 

Dissabte 25 de maig i 1 de juny de 11 a 14h
Professor: Manel Guirado
Preu: 25€ + 15€ de material

HATHA IOGA: ELS MOVIMENTS DELS CHAKRES
Prenent com a referent la visió de polaritat del Dr Randolph Stone realitzarem un recorregut a través del sistema de xacres. Treballant des del Hatha Ioga coneixerem la funció d'aquests centres energètics en el cos, els òrgans que comprenen, els seus elements i la qualitat de les seves energies.

Realitzarem seqüències de moviments i meditacions per equilibrar-los i potenciar-los. Exercicis que apunten a alliberar tensions al llarg de tota l'estructura corporal, mental, espiritual, creant un espai d'escolta i meditació i descobrint elements de consciència per al desenvolupament
d'un quotidià més lliure i més ple.

Dissabte 1 de juny de 16:30 a 20:30h
Professora: Soledad Corna
Preu: 16,40€

Inscripcions: de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 21h a la recepció del Centre Cívic Barceloneta (93.256.33.00 ) o a formacio@civicbarceloneta.com