Tardor 2013: Tallers Intensius


Us recordem que fins aquest diumenge 13 d'octubre encara us podeu apuntar on-line a aquells tallers del trimestre de tardor que no hagin estat anul·lats i que encara tinguin places disponibles. Pels tallers intensius, la inscripció quedarà oberta fins la data d'inici de la proposta.

I aquí tenim els primers intensius!!

DANSA CONTEMPORÀNIA. TÈCNICA LIMON


Dissabte 19 d'octubre de 10.30 a 14.30h
Preu: 16,40
Professora: Daniela Scana


Inscripcions al Centre Cívic Barceloneta o 
on-line 

https://inscripcions.civicbarceloneta.com/ccivic/families.xml

Més informació al 93.256.33.00 o formacio@civicbarceloneta.com

Aprendrem la tècnica de la dansa contemporània "Limon", basada en el treball del pes del cos, la utilització correcta del terra i conceptes clàssics bàsics de la tècnica del ballet.

Crearem un espai de treball lliure que permeti la comunicació mitjançant el moviment per fomentar una millora tant física com anímica dels participants. Es treballarà, per tant, aquests objectius específics en la improvisació individual i grupal.


INTENSIU DE CONTACT ACROBÀTIC

Dissabte 26 d'octubre de 10.30 a 14.30h i de 16 a 20h
Preu: 32,80
Professora: Cia. Dos puntos más


Inscripcions al Centre Cívic Barceloneta o on-line

https://inscripcions.civicbarceloneta.com/ccivic/families.xml

Més informació al 93.256.33.00 o formacio@civicbarceloneta.com

Curs que fusiona les tècniques de dansa contemporània, dansa contact, acrobàcia de terra, acrobàcia en parelles, improvisació i ioga per al desenvolupament d’una forma de dansar original, arriscada, creativa i natural. Dedicat a aquells que vulguin divertir-se, explorar un mica més amb el seu cos i expressar el que senten a través de moviments acrobàtics.