Hivern 2014: tallers intensius

ÚLTIMS TALLERS INTENSIUS DEL TRIMESTRE! 
Encara tenim algunes places lliures. Podeu passar per la recepció del Centre Cívic de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 21h, o apuntar-vos on line a:https://inscripcions.civicbarceloneta.com/ccivic/families.xml 

AFROYIN 
Dissabte 22 de març de 10:30 a 14:30h / Professora: Eva Vázquez / Preu: 16,41€ 

L’AfroYin és un mètode d'autoconeixement a través del moviment, la consciència i la dansa africana. Està format per diferents tècniques de dansa aeròbica, danses africanes i consciència corporal. També incorpora ioga, així com diferents eines de treball corporal. En aquest taller d’AfroYin l'alumne/a rebrà les eines per aprendre a respirar i relaxar-se, millorar la postura corporal, desenvolupar el sentit del ritme i la seva expressió corporal, així com optimitzar la comunicació a través del moviment i el treball en grup. Contingut de les sessions: -Moviment, danses africanes i treball corporal per prendre consciència del funcionament del cos. - Educació postural. - Tècniques de relaxació i ioga. - Eines d'autoconeixement. Gestió de les emocions. 

TALLER DE CREATIVITAT 
Dissabte 29 de març de 10:30 a 14:30h / Professor: Trastero de las Artes / Preu: 16,41€ 


En aquest taller investigarem sobre la creativitat i la intuïció per descobrir a través del joc i el teatre noves competències que ens permetin desenvolupar capacitats necessàries per al món d'avui. La creativitat i la intuïció alberguen infinitat de coneixements útils per resoldre problemes i prendre decisions.