Tardor 2015: MÚSICA-BCN. Cicle de concerts per acostar-se a la música des de dins!

La Xarxa de Centres Cívics i l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) organitzen Música-BCN, un cicle de concerts que proposa un recorregut pels estils més representatius de la història de la música a través de les noves promeses de la nostra escena musical: des del swing fins a la música pop i el rock, del barroc a la música del segle XX, de la música antiga a la música tradicional, de l’òpera al flamenc.

Cadascuna de les sessions estarà precedida per una presentació a càrrec de la violinista i gestora cultural Carol Durán, que ens acostarà al context en què van ser compostes les peces. En total, 50 oportunitats programades d'octubre de 2015 a març de 2016 a sis Centres Cívics (Can Verdaguer, Baró de Viver, Parc Sandaru, Barceloneta, Vil·la Florida i Sant Martí) per acostar-se a la música des de dins i desgranar-ne els secrets.

Aquest dijous 8 d'octubre a les 20h, donem el tret de sortida a la programació que acollirà el Centre Cívic Barceloneta amb una proposta gratuïta dedicada a la Música Tradicional. Us hi esperem!