TARDOR 2019: DONA

Un any més, les veïnes i veïns, entitats i serveis de La Barceloneta sortiran al carrer el 25 de novembre per dir PROU a la violència vers les dones. Des de la Taula per l’Equitat de Gènere de La Barceloneta, hem organitzat un seguit d’activitats per a visibilitzar i donar suport a les dones que pateixen o han patit violència masclista.

L'acte central tindrà lloc el dilluns 25 de novembre a les 12h, davant el Centre Cívic Barceloneta (C/ Conreria 1), amb el recital poètico-musical "Omplint el buit" a càrrec de Rosa Maria Arrazola, amb l'acompanyament de Nora Jou (veu i guitarra) i Joan Roca (dansa).

Seguirem a les 12.15h amb la Lectura conjunta del Manifest en contra la violència masclista i guardarem un minut de silenci en record de les dones assassinades.

Previ a aquest acte, esteu convidades i convidats a sumar-vos a les diverses crides en foment de la implicació de totes i tots. Confeccionarem llaços liles com a símbol de rebuig, i del 20 al 27 de novembre esperem "Vestir el nostre barri de lila!" penjant dels balcons i finestres roba, llençols, o qualsevol objecte que us vingui al cap i que amb el seu color tenyeixi La Barceloneta contra la violència de gènere.

Recorda que PER A SITUACIONS D'EMERGÈNCIA, hi ha un telèfon d’Atenció permanent, 24 hores, 365 dies. GRATUÏT I CONFIDENCIAL. 
















Us deixem amb el programa!

6, 8 i 13 de novembre de 17.30 a 19h
Un llaç per la No violència!
Confecció de llaços liles en rebuig a la violència masclista. A càrrec de les veïnes de la Barceloneta, amb la participació dels infants, adolescents i joves del barri.
Espai obert! Si vols ajudar-nos a fer llaços, la teva col·laboració serà benvinguda!

Del 20 al 27 de novembre
Vestim el nostre barri de lila!
Penja del teu balcó roba, llençols, llaços o qualsevol objecte que et vingui al cap i que amb el seu color tenyeixi La Barceloneta contra la violència de gènere.

Dilluns 25 de novembre / Acte central 
A les 12h davant el Centre Cívic Barceloneta

"Omplint el buit". Recital poètico-musical a càrrec de Rosa Maria Arrazola, amb l'acompanyament de Nora Jou (veu i guitarra) i Joan Roca (dansa).
L’eix del recital són poemes del llibre “Buit de març” (Premi Omnium Cultural), però també de “900km” (llibre que es publicarà al 2020), a banda d’alguns poemes inèdits. 

A les 12.15h davant el Centre Cívic Barceloneta
Lectura del manifest i minut de silenci en record de les dones assassinades.

Organitza: Taula per l’Equitat de Gènere de La Barceloneta