PRIMAVERA 2020: ARTS VISUALS

Del 6 al 31 de maig

Exposició virtual “HABITAR L’ESPAI”
Inauguració 6 de maig a les 19.00h. Acció inaugural amb Tànit Navarro.
Busca'ns a les 19.00h al mur del Facebook del CCBarceloneta i segueix-ho després via Zoom!

22 de maig a les 19.00h. Visita guiada virtual amb les/els artistes via Zoom.

L’habitatge és un dret i una necessitat bàsica en les nostres vides, i també és una representació, un somni, una estètica i una reivindicació. Aquest és el punt de partida d’un grup de fotògrafs que mostraran diferents visions i realitats sobre un mateix tema.

Exposició amb 14 sèries fotogràfiques i un documental sobre l'habitatge.

Artistes: José Antonio Sancho, Lucía Godinez, Laura Cid, Carmen Secanella, Oscar Fillola, Toni Garcia Camps, Horacio Riveros, Vicens Forner, Noelia Sardà, Marco Castro, Mariona Giner, Lai Díez Roig, Eva Parey, Mitos Colom i Guillem Roig.

Visita l'exposició al següent enllaç fins al 31 de maig:
http://peopleartfactory.com/g/15809 // Us recomanem connectar-vos-hi a través de l'ordinador, per poder explorar i gaudir de totes les seves possibilitats.

Aquesta exposició va sorgir com a col.laboració amb el Festival Enfocats organitzat pel Centre Cívic Pati Llimona, sota la temàtica la crisi de l'habitatge, que el confinament va agafar en plena preparació. Tot i que l'edició d'enguany queda suspesa, es podran visualitzar un recull de documentals a la web del Centre Cívic Pati Llimona: Gentrificació, desnonaments, massificació turística, especuladors immobiliaris, lleis abusives, són tots aspectes del mateix dramàtic problema.