ESTIU 2020: ARTS VISUALS

Del mur al llenç, de l'exterior a l'interior, i el carrer com a espai vital per desenvolupar la seva obra, són els denominadors comuns d'aquesta exposició que pretén donar visibilitat a l'art urbà; un corrent artístic molt potent, que en els darrers temps està adquirint una nova rellevància al ser reconegut com a eina per a la transformació social i revitalització de l'espai públic.

Comissariada per Digerible Arte Urbano i comptant amb la participació de més de 100 creadors, "Del mur al llenç" es podrà visitar des d'ara fins al 25 de juliol al següent enllaç:


Si en tens possibilitat et recomanem que la visitis amb l'ordinador per poder explorar totes les seves possibilitats!

Us deixem amb INDEE STYLA, una de les artistes més representatives i completes del gènere urbà! Un estil únic i una barreja explosiva de hip hop, afrobeats i ritmes llatins entre d'altres.

L'Indee ha participat en festivals de tot el món, alguns tan llegendaris com el famós Glastonbury Festival (UK) i el Trinity Hip Hop Festival (NYC), i té també diversos treballs editats (Indeecios, 2011, Nòmada, 2015) a més d'una gran trajectòria com a ballarina i coreògrafa.
Indee Styla - Forma de Vida from Centre Cívic Barceloneta on Vimeo.