Primavera 2016: DANSA

Dijous 19 de maig a les 20.30h
“A PLACER” de LABUENA COMPAÑÍA
“TanGo” de cia. LA CERDA
Preu: gratuït

Extracte de “A PLACER” de LABUENA COMPAÑÍA
Performance, teatre, cos, paraula
Creació i interpretació: David Franch i Arantza López

“El plaer (i el contraplaer) és el punt de partida en el que, Labuena Compañía, inicia el viatge de creació escènica amb la única intenció clara de fer a escena aquelles accions que sempre han desitjat fer a un escenari davant d'un públic. A placer, és un espai a mitja ombra amb música de fons. A placer, és fer el que em ve de gust, el que ens vingui en gana, ésser Nick Cave per unes hores, dialogar arran de terra, descomposar-nos a petons i transformar els records... A placer és donar-li una hòstia a Donald Trump, una rèplica a temps i una tarda ociosa”

Durada: 20 minuts


“TanGo” de cia. LA CERDA
Dansa
Direcció: Edward Tamayo
Creació i interpretació: Marta Hervás, Sofía Pisano, Violeta Iriberri, David Novoa, María Carbonell, Michelle Antini, Laura Maresc, Johan Pérez, Juanma Arbizu i Pilar Rodríguez.
Música: Kristoffer Whilelmsson

“L’assassinat de l’habitació 14 té tres individus implicats: L’home del llit està a punt de col·lapsar; ungles netes i ben tallades. Al terra, un cadàver, mostra ferides superficials…(Ungles ben tallades?), les mans tranquil·les al terra. El detectiu retirat es mostra molt tranquil, mira al telèfon col·locat a la seva esquerra, al costat de la porta. - Què ens explicaran les seves ungles?.
A partir del guió d’una assassinat, la cia. La Cerda, construeix estructures de moviment creant, a l’espai, un caos organitzat de cossos”

Durada: 20 minuts

Diàleg obert, amb les dues compayies, sobre el procés de creació