PRIMAVERA 2016: MÚSICA-BCN


Continuem el viatge sonor a través dels segles amb nous concerts que ens proposen un recorregut pels estils més representatius de la història de la música.

Uns concerts propers i comentats, en què públic i músics de l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) ens acosten al context en què la música va ser composta i ens conviden a sentir-la amb la passió que va despertar a cada moment. 

Amb el tercer cicle de MÚSICA►BCN tornarem a viure la música des de dins, ens deixarem endur per les històries i les emocions que amaga i desgranarem els secrets més curiosos i atractius de les seves obres. 


Dijous 12 de maig a les 19.30h. "DESCOBREIX L'ÒPERA"
Les àries que han fet història (recital líric)

Aquest recital ens endinsarà en el món de l'òpera a través de les seves àries més representatives: des del classicisme de les àries de les òperes mozartianes fins al verisme puccinià, passant pel romanticisme francès de Bizet, entre d'altres; sense deixar de banda però, la sarsuela, els musicals i la cançó italiana.

Coordinació: Ofèlia Sala, professora de cant del màster de lied al Departament de Clàssica i Contemporània de l'Esmuc.

Elisabet Pons, soprano
Marc López, guitarra
Oriol Mallart, baríton
Per determinar, piano


Dijous 26 de maig a les 19.30h. "MÚSICA LLATINA AMB ARRELS AFRICANES"
De Cuba a Puertorrico i del Perú a Colòmbia

Recorregut per la música ballable i festiva de ritmes populars afrollatins. Farem un viatge que ens portarà a Cuba a través de la guajira, el pilón, el songo o elguaguancó; a Puertorrico amb la bomba i la plena; al Perú amb el festejo, el lando, la marinera i la zamaueca, i a Colòmbia amb la cúmbia, el porro i el vallenato, entre d'altres. Un concert ple de ritme per no parar de moure els peus. 

Coordinació: Dani Forcada, professor de percussió al Departament de Jazz i Música Moderna de l'Esmuc.
Alumnes de combo de música popular afrollatina de l'Esmuc

Entrada lliure