Tardor 2016: Dona

Arrenca la setmana! Després de dies de preparatius amb moltes mans aportant el seu granet de sorra, iniciem el tret de sortida als actes preparats pel Dia Internacional contra la Violència vers les Dones.

La llaçada lila ja penja de la porta del Centre Cívic, recordant-nos què commemorem el 25 de novembre. Us hi esperem!

Divendres 25 de novembre a les 11.30h, LABUENA COMPAÑÍA presentarà “La dona del sac”, una acció itinerant interpretada per Arantza López, amb l’assistència artística de David Franch.

100 kg de sorra lligats a una intèrpret com a metàfora del pes que arrosseguen les dones. Ella segueix caminant, tirant endavant. Una acció poètica i visual, una imatge d’allò que el món no s’atreveix ni anomenar. Un recull de testimonis que fan visibles les dificultats que es troben les dones pel fet de ser-ho.

La performance iniciarà el seu recorregut al Mercat de la Barceloneta, amb els textos i les ganes de diverses generacions, agraïnt especialment la complicitat del Grup de Dones de la Barceloneta, les usuàries del Casal de Gent Gran Mediterrània, el grup de dones de teatre-dansa i gènere del CCBarceloneta, el projecte I-Vaginarium, IES Salvat Papasseit i la Taula per l’Equitat de Gènere a la Barceloneta.