TARDOR 2017: ARTS VISUALS / DONA

Del 23 de novembre al 22 de desembre
“FIBROMIALGIA: CONVIVINT AMB ELLA” de Manoli Tapias
Inauguració 23 de novembre a les 19.30h. Acció inaugural de La Semilla

Exposició pictòrica, poètica i vivèncial sobre la fibromiàlgia i la fatiga crònica, a càrrec de l’artista Manoli Tapias. Amb la participació del taller “Desperta la teva creativitat” -conduït per Nathalie Gautier- per a dones amb fibromialgia de La Barceloneta.

La mostra pretèn donar a conèixer la malaltia, al·ludint a les violències estructurals relacionades amb la salut de les dones.

Activitats paral·leles

Xerrada “Dones i salut”. Dijous 30 de novembre de 18 a 20h
A càrrec d’Estefania Moreno (psicòloga transpersonal llicenciada en medicina) i Mireia S. Albrich (humanista amb postgrau de gènere).
Entrada lliure. No és necessària inscripció prèvia

La ciència mèdica ha ignorat i menystingut els cicles de vida, els processos de canvi i les malalties que experimentem les dones. La cultura i la societat han fomentat visions estereotipades i han invisibilitzat allò que envolta la nostra salut. Això afecta la nostra qualitat de vida i ens exposa a situacions de violència que normalitzem. Reflexionarem sobre els cicles de vida, l’atenció sanitària, el menyspreu cultural de la nostra salut des d’una perspectiva de gènere.

Dijous 21 de desembre a les 18.30h. TransformARTS, una visita vivencial a través del cos a l’exposició, a càrrec de la cia Re-crea’t. Places limitades. Confirmar assistència


Activitats programades en el marc del 25N –Dia Internacional contra la Violència vers les Dones-


Obra de Manoli Tapias