TARDOR 2017: DONA

LA BARCELONETA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA
Un any més, les veïnes i veïns, entitats i els serveis de la Barceloneta sortiran al carrer el 25 de novembre per dir PROU a la violència masclista!
Des de la Taula per l’Equitat de Gènere de la Barceloneta hem organitzat un seguit d’activitats per a visibilitzar i donar suport a les dones que pateixen o han patit aquest tipus de violència.

Si vols sumar-te a la iniciativa i mostrar el teu rebuig, durant la setmana del 21 al 27 de novembre es penjaran llaçades liles a diversos edificis i balcons del barri. Si en vols penjar una, recorda que ja pots venir a recollir-la a la recepció del Centre Cívic!

L’acte central tindrà lloc dissabte 25 de novembre a les 12h, davant el CCBarceloneta, començant amb la interpretació del monòleg "Estimar sense morir", adaptació de l'obra "Algún amor que no mate" de Dulce Chacón.
El monòleg serà interpretat per Pepa Lavilla (text i veu) i Ona Mestre (moviment), sota la direcció d'aquesta última.
L'acte seguirà amb la presentació de Pepa Picas per finalitzar amb una lectura col·lectiva del manifest i un minut de silenci en record de les dones assassinades.

Recorda que PER A SITUACIONS D'EMERGÈNCIA, hi ha un telèfon d’Atenció permanent, 24 hores, 365 dies. GRATUÏT I CONFIDENCIAL. 
900 900 120