TARDOR 2018: DANSA

HOP, CAMINS DE CREACIÓ

HOP FESTIVAL & THE EXPLODING FEST
Diumenge 18 de novembre a les 18.30h
El Hop Festival i The Exploding Fest s’uneixen per oferir una sessió escènica a la qual la música experimental en directe i les danses urbanes dialoguin des del treball d’improvisació.

Moviment: Aina Lanas, Ibi i Frutas
+
Música: Nora Haddad, Guillem Llotje i Esperit!

The Exploding Fest és un happening per a l'exploració escènica i musical a través de la improvisació entre ballarines, músics, coreògrafs, performers i activstes del moviment. Enguany celebrarà la seva quarta edició l'1 de desembre a Fabra i Coats. És una trobada única que a través de la improvisació recrea les famoses festes 'The Exploding Plastic Inevitable' de Andy Warhol i The Velvet Underground. .

El Hop Festival / Camins de Creació, nascut de les Trobades de Dansa i Cultura Urbana impulsats per l'Associació El Generador, Art i Creació Cultural el 2011 a la ciutat de Barcelona, fomenta i vehicula la creació escènica contemporània de les danses urbanes.

El 18 de novembre The Exploding Fest col·labora per primera vegada amb el HOP Festival per oferir un maridatge artístic entre músics d'experimental i danses urbanes.


Joan Carles Gómez Villamor