TARDOR 2018: DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES

Un any més, les veïnes i veïns, entitats i serveis de La Barceloneta sortiran al carrer el 25 de novembre per dir PROU a la violència vers les dones. Des de la Taula per l’Equitat de Gènere de La Barceloneta, hem organitzat un seguit d’activitats per a visibilitzar i donar suport a les dones que pateixen o han patit violència masclista.

L'acte central tindrà lloc el diumenge 25 de novembre a les 12h, davant el Centre Cívic Barceloneta (C/ Conreria 1), on el Colectivo Deria+ Rectificadora interpretarà un fragment de la peça "Topless America", una creació que ens parla sobre l'animalitat, el gènere, la poètica, les dones, l'experiència personal... i que podrem veure íntegra el 29 de novembre dins el Cicle Contemporanis a la Barceloneta del Centre Cívic.

Seguirem a les 12.15h amb la Lectura conjunta del Manifest en contra la violència masclista i guardarem un minut de silenci en record de les dones assassinades.

Previ a aquest acte, esteu convidades i convidats a sumar-vos a les diverses crides en foment de la implicació de totes i tots. Confeccionarem llaços liles com a símbol de rebuig, i del 19 al 25 de novembre esperem "Vestir el nostre barri de lila!" penjant dels balcons i finestres roba, llençols, o qualsevol objecte que us vingui al cap i que amb el seu color tenyeixi La Barceloneta contra la violència de gènere.

Recorda que PER A SITUACIONS D'EMERGÈNCIA, hi ha un telèfon d’Atenció permanent, 24 hores, 365 dies. GRATUÏT I CONFIDENCIAL.